10 stvari, ki jih morate vzeti s sabo na počitnice

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

SPLETNI NAKUP

1. Kopalke
Načeloma potrebujete vsaj dvoje kopalk, še zlasti če sodite med tiste, ki se na plaži radi po kopanju preoblečejo v suhe kopalke. Če to počnete na plaži, razmislite o modelu, ki ni zapleten za oblačenje in slačenje.

Kopalke enodelne Etam
49,90 €

2. Klobuk ali čepica s ščitkom
Pri izbiri klobuka bodite pozorni, ali se ta lahko lepo zapakira v kovček (ga je mogoči zviti v zvitek), v nasprotnem primeru si ga za na pot raje nataknite na glavo ali zamenjajte s čepico s ščitkom.

Pokrivalo Karl Lagerfeld
70,00 €

3. Velika ruta
Z njo pokrijte ramena ob pripeki, si jo kot pareo zavežite okoli bokov ali se z njo ogrnite, ko se zvečer vračate s plaže.

Pareo Calvin Klein
54,90 €

4. Krema z zaščitnim faktorjem
Strokovnjaki že vrsto let svetujejo, da se ne izpostavljate soncu brez kreme z zaščitnim faktorjem. Krema za obraz naj ne bo ista kot krema za telo.

Krema za sončenje Biarritz
18,99 €

5. Termalna voda
Razpršite jo po obrazu in dekolteju ter se z njo osvežite, ko vam bo najbolj vroče. Ta se razlikuje od običajne osvežilne vodice, saj termalna voda še dodatno pomirja razdraženo kožo.

Termalna voda Bioderma
12,90 €

6. Velika torba za na plažo in manjša torba na zadrgo
V manjšo torbico boste lahko spravili dokumente, denarnico in telefon. Zvečer jo zlahka nosite kot večerno torbico, čez dan pa boste z njo imeli lažji dostop do stvari, ki bi se sicer v veliki torbi za na plažo hitro izgubile.

Torba za na plažo Lisca
23,90 €
Torbica Ted Baker
52,00 €

7. Sončna očala
Ne pozabite na sončna očala. Ta ne bodo samo zaščitila vaših oči pred škodljivimi sončnimi žarki, temveč bodo poskrbela, da boste vedno videti odlično. Letos so še posebej modna sončna očala z belim ali barvnim okvirjem.

Sončna očal Kelly Kross
55,00 €

8. Natikači za na plažo
Izberite model, ki bo kos pesku, skalam, morski vodi in klorirani vodi. Najboljša izbira so modeli iz umetnih materialov.

Natikači Karl Lagerfeld
89,95 €

9. Brisača za na plažo
Ta naj bo dovolj velika, da boste lahko na njej ležali v celoti. S seboj pa prinesite dodatno manjšo brisačo, s katero se obrišete po tuširanju ali ko pridete iz vode.

Brisača Yamamay
25,95 €

10. Steklenička za vodo
Vedno preverite, ali je voda v kraju, kjer počitnikujete, pitna tudi iz pipe. Če želite vodo z okusom, vanjo kapnite nekaj kapljic limone in dodajte nekaj listov melise.

Steklenička Swig Life
29,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno