10 modnih pajacev, ki vas bodo navdušili

Če ga še nimate v omari, je letos pravi čas, da mu ponudite priložnost. Ženski kombinezoni so namreč nadvse priljubljena izbira številnih ljubiteljic dobrega stila. Razlog se skriva predvsem v nosljivosti kombinezona oziroma pajaca, ki je v kombinaciji z različnimi modnimi dodatki primerno oblačilo za številne priložnosti. Nosite ga lahko tako na bolj svečanih in urbanih kot na športnih dogodkih.

SPLETNI NAKUP

Ko je govora o bolj elegantnem stajlingu, pajac nosite samostojno oziroma z ženstvenim suknjičem. Zraven sodijo sandale ali salonarji z visoko peto, fin nakit in manjša torbica. Urbana različica kombinezona pa se ob čepicah s ščitkom in večjih torbah najbolje poda k supergam, natikačem ali sandalam z nizko peto.

Kombinezon je odlična izbira tudi, če iščete oblačilo, ki bo izpostavilo prednosti vaše postave. Enobarven pajac z daljšimi hlačnicami bo tako vedno optično podaljšal vaše noge, medtem ko bo pravi model z ne preveč izpostavljenim pasom skril kakšen odvečen centimeter okoli trebuščka.

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pajac Ted Baker
255,00 €
Pajac S.Oliver Black Label
179,99 €
Pajac Monari
159,99 €
Pajac Comma
159,99 €
Pajac G-Star
189,95 €
Pajac Joseph Ribkoff
244,00 €
Pajac Kocca
277,00 €
Pajac Morgan
95,00 €
Pajac Fracomina
207,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno