Κorres, grška kozmetika na osnovi naravnih sestavin

Filozofija znamke se je rodila iz grške homeopatske lekarne pred več kot 20 leti in temelji na uporabi naravnih sestavin najvišje kakovosti. Kozmetični izdelki Korres so koži in okolju prijazni negovalni izdelki s klinično preizkušeno učinkovitostjo. Med izredno priljubljene sestavine, ki jih uporabljajo, tako spadajo grški jogurt z izjemnim probiotičnim učinkom na bariero kože, izvlečki belega in črnega mediteranskega bora za učvrstitev kože, divja vrtnica za sijoč ten ter zlati krokus s svojimi učinki proti staranju kože.

Izdelki za nego obraza, telesa in las Korres tako že leta navdušujejo stranke po vsem svetu, tudi v Sloveniji, saj jih je mogoče najti v Nami.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Vlažilna krema z grškim jogurtom Korres.
27,58 €
Obnovitveni gel za prhanje z grozdjem Korres.
10,41 €
Nočna krema z divjo vrtnico Korres.
36,81 €
Mleko za telo s cvetovi sivke Korres.
15,67 €
Šampon z mandlji in lanenimi semeni Korres.
12,52 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija:

Aktualno